søndag den 8. januar 2012


1 & 2: Bedsidecrib fra babysam 1299.- // 3. Temprakon babydyne fra babysam 699.- //
4. Neonate babyalarm. Fås på elgiganten.dk til 1000.-.

Har som sagt været ude og shoppe lidt til lille manden. På billedet ovenover har jeg prøvet at samle lidt af det. Vi er blevet enige herhjemme om at bebse ikke skal sove i vores seng, så valget faldt på sådan en bedsidecrib. Man kan have den stående helt op ad sangen, så han er dejligt tæt på mig, og så er det jo nemt mht. til amning om natten f.eks. Udover det der ses på billederne fik vi også købt en aerosleep barnevogns madras - de har 30% på alt i aerosleep serien i Babysam så det var bare med at slå til.

Barnenvogen er også bestillt, og nu venter vi bare på at den kommer i butikken. Valget faldt på en odder zip m. x - dream stel. Det er næsten magen til den på billedet, det eneste der er ændret er stellet der er sort/gråt. Glæder mig til at komme ud og trille med den.

Så nu er vi jo egentlig ved at være klar, altså hvis han kom ud nu ville det ikke gøre noget, men han må nu godt blive derinde lidt endnu. Skal have købt autostol, puslepude og så diverse pusleting så som skumklude.

//

Missti mig smá í gær og verlsaði fullt af hlutum meðal annars þessa hluti á myndinni. Svo erum við líka búin að panta barnavagninn og erum bara að bíða eftir að hann verði tilbúinn. :)






Ingen kommentarer:

Send en kommentar